Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 11 april 2012

Thea 7 år

 Så är då dagen kommen, som hon väntat så länge på! Hon kom överlycklig hit i morse strax efter åtta och berättade att hon hade fått en ny cykel av Patric o Anneli! Sen fick hon öppna paketen från mig och brorsorna... en armbandsklocka, en Barbie-film och sist men inte minst... Ett presentkort med en tid för att ta hål i öronen!!! Som ni ser säger minen på bilden vad hon tyckte om den presenten! Dessutom är tiden bokad så det är dags redan i morgon!!! Hon är alldeles salig av lycka!

Självklart åkte vi och köpte en bit tårta sen, även fast vi ska fika hos Patric o Anneli i kväll. Thea ville som alltid ha prinsesstårta. Det fanns "stubb-modellen" som kändes lagom, men den hade ingen ros, och rosen är ju livsviktig. På de större tårtorna fanns ros, men de kändes onödigt stora så jag försökte övertala Thea att vi fick köpa en stubbe utan ros. Som tur var så känner vi ju "bagare Kjellberg" som precis jobbade och frågade om vi skulle köpa tårta... Jag berättade om vår lilla diskussion, och då fixade han problemet på studs. "Köp en stubbe ni så fixar jag en ros" sa han och gav Thea en rosa fin ros i handen! Så snällt, hon
blev jätteglad!  

Förstår inte vart tiden har tagit vägen. Det är mitt yngsta barn som faktiskt fyller 7 år. Helt otroligt! Grattis mitt lilla troll!!!!

1 kommentar:

Christina sa...

En STOR grattiskram till Thea från oss i Höljebro!!!