Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 9 april 2012

En kylig påsk och en ren bil


Så var påsken över och vi har kommit hem från Höljebro. Vi har haft det bra, men det har varit jättekallt ute! Har så klart ätit en massa gott och sett en massa blåsippor. Blåsipporna är det bästa med att åka "hem" på våren. Jag är ju uppvuxen i den lilla byn och jag har aldrig sett så mycket blåsippor någonstans i hela mitt liv som där, och så har det alltid varit. Det är som stora blå hav överallt! Eftersom jag nästan aldrig ser blåsippor här uppe så tycker jag att det är så speciellt och jag fullkomligt älskar dessa små vårblommor! Vi såg även tussilago och vitsippor, men det är blåsipporna som är vår för mig! Thea plockade så klart blommor till mormor!
På påskafton for mamma och jag, Thea och Edvin in till Barnens Hus. Thea fick vara med och välja en födelsedagspresent av mormor. Det blev en "monster-docka" som hon har velat haft en tid. Så hon var nöjd när vi for hem. Edvin hade med sig egna pengar och handlade ett lego-bygge för ovanlighetens skull...;-) Jerry for med Jonathan till en skejt-park i Söderhamn, så han var också nöjd och belåten!

Igår tog vi en promenad genom byn, till badstranden och ner till båthamnen. Har nog inte gått där sen jag var liten, så det var mysigt, trots kylan! Sen kom Magnus och skulle byta däck på min bil, vilket han gjorde. När han hade bytt däcken tog han bilen och for in till stan för att kolla lufttrycket. Han tog en hiskelig tid på dig, så jag började fundera på om han hade snott min bil och dragit iväg nånstans! ;-) Men mer än två timmar senare kom han farandes och då kände jag knappt igen bilen! Han hade tvättat hela bilen och storstädat den inuti!!! Lilla älskade lillebror! Han skällde lite på mig för att han tyckte bilen såg ut som en soptipp! Haha, vi är så olika han och jag! Han har kaos när det gäller mycket i sitt liv, men är pedant och har ordning och reda i sitt hem och i sin bil. Jag har ordning och reda på det mesta i huvet, men är totalt o-pedantisk och har inte alls välstädat vare sig hemma eller i bilen!!! =)
När jag öppnade dörren till bilen så luktade det gott och fräscht! "Åh vad det luktar gott, har du köpt en ny doftgran till mig?" undrade jag.
"Ja jag har slängt dina äckliga jordgubbsgranar!" svarade han. "Jaha, och vad heter den här lukten då?" undrade jag. "Den heter new car" blev svaret. ¨
Och det var ju just vad jag fick. En ny bil. Tack så mycket snälla gulliga brorsan!!!!!

2 kommentarer:

Christina sa...

Ja nog har du en omtänksam lillebror som tänker på allt och alla! Men den gåvan har du också!!!!!

Catarina sa...

Det kanske har att göra med vem som har uppfostrat oss! =)