Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 24 april 2012

Solen skiner!

Idag skiner solen, tänk vad det påverkar mig, känner mig mycket gladare direkt, underbart! Idag har Jocke fixat det sista på bilen så nu har jag hämtat den och i morgon är det dags för mitt livs första bilbesiktning. Jag har mer eller mindre "tvingat" Erik att följa med. Blir så nervös för sånt där som jag aldrig har gjort nån gång! Nu är det bara att hoppas att det inte är några mer stora fel på bilen! Men nåt är det säkert...Den är ju trots allt gammal, lilla goffe! ;-) Känns i alla fall skönt att det man vet behövs är fixat åtminstone.
Har ringt och sagt att jag ska ha lägenheten idag och att jag har en önskan om inflytt månadsskiftet maj-juni. Hon skulle kolla upp det och återkomma när hon visste hur lång tid renoveringen tar och sånt. Hoppas hon ringer i morgon så jag vet. Sen måste jag försöka hitta nån jag kan låna flyttkartonger av så jag kan börja packa sånt som inte används.
Idag har jag sökt ett jobb, som administratör på skolkontoret. Låter som ett perfekt jobb för mig. Tråkigt nog är det bara ett vikariat, plus att det är bara halvtid...=( Men söka kan man ju alltid och se om det kanske går att kombinera på nåt vis med mitt nuvarande jobb. Tänk om det kunde dyka upp nåt liknande fast en tillsvidare- heltidstjänst!

1 kommentar:

Faiy sa...

Jag har halva förrådet fyllt med flyttkartonger som jag sparat. Säg bara till om du vill låna. :)