Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 5 april 2012

Min vän "Koja"

I natt somnade jag inte förrän runt halv fyra igen! Usch vad irriterande när man inte kan sova! Som tur var kunde jag somna när barnen hade gått till skolan så jag har sovit ett par timmar. Skönt. Känns overkligt att det är skärtorsdag och april. Snart, snart är det sommar!
Igår hade Veronica skrivit en kommentar i ett inlägg här i bloggen som jag blev så glad över! Veronica och jag lärde känna varandra under högskoletiden och var riktiga "bästisar". Vi fortsatte att umgås efter högskolan och vi flyttade samtidigt till Göteborg. Sen flyttade ju jag tillbaka till Härnösand och hon tillbaka till Hudik. Hon är gudmor åt både Jonathan och Edvin och jag är gudmor åt hennes Maya. När Jonathan var liten kunde han inte säga Veronica, utan det blev "Koja" och sen dess har hon hetat Koja för oss! Någon gång när vi båda var mitt i småbarnslivet blev kontakten mindre och mindre och vi hörs inte alls så ofta. Men de gånger vi hörs säger vi att "vi måste ses snart", men sen blir inget av. Träffade henne en gång  förra året när vi åkte tåg samtidigt och då kändes det ändå precis som vanligt, som att vi hade setts igår! Hon är en av de människor jag har haft mest roligt med i mina dagar, och jag saknar henne jättemycket! Efter hennes kommentar igår bestämde vi på sms att vi ska höras på måndag el tisdag och bestämma nåt! Det ser jag verkligen fram emot!!!

Inga kommentarer: