Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 13 april 2012

Morgon och solsken!

Vakande till blå himmel och solsken idag, det känns skönt efter några tråkiga dagar. Lillgummans håltagning gick bra igår. Hon var inte det minsta rädd och tyckte inte att det gjorde så ont. Hon valde fina rosa blommor, och de ska sitta i 6 veckor. Hon var så lycklig efteråt att hon hade tårar i ögonen, vilket gjorde att jag också
fick tårar i ögonen! ;-)


På eftermiddagen följde jag med och tittade när hon red. Hon är så modig! De fick trava och rida "damsadel". Sen när vi kom hem planerade vi för hennes barnkalas. Idag när hon kommer ska vi åka och fixa inbjudningskort tänkte jag. 
Igår kväll var jag så vansinnigt trött efter min 3-timmarsnatt så jag gick och lade mig jättetidigt och somnade på stört och sov hela natten. Skönt. Försöker ringa IT-enheten för mitt fc-konto har låst sig, så jag kommer inte in på mailen. Men det går inte att komma fram där...=( Tänkte jag ska ringa Previa också och höra om provsvaren har kommit, det har ju gått två veckor nu!



Inga kommentarer: