Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 2 april 2012

Kaffe-pigg

Tänk att det är hopplöst att dricka kaffe på kvällen för min del! Var ju på tjejmiddag igår kväll med god mat och efterrätt - och kaffe...
Kaffe på kvällen innebär sen sömn för min del och det är jag medveten om men tänker ibland att det inte gör så mycket. I natt var det extremt. När klockan var halv fyra hade jag fortfarande inte somnat och klockan ringde sju, för jag skulle upp och iväg på provtagning. Jag var minst sagt trött när klockan ringde. Kände mig som en zombie. Trots detta var jag duktig och lämnade bilen hemma och promenerade ner till Previa och sen hem. Solen skiner, men i natt har det kommit snö igen. Men den försvinner nog under dagen får jag hoppas. Ska iväg och handla för veckan för idag kommer mina go-troll hem. I alla fall grabbarna. Thea ville stanna hos Patric en natt till, så hon kommer i morgon... - om hon inte har ändrat sig idag igen förstås. Måste sätta mig och göra veckomatsedel. Är så less på att det så ofta blir samma och samma. Har ingen fantasi. Ge mig era bästa vardagsmats-middagstips, tack!

Inga kommentarer: