Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 15 april 2012

Fullt upp

Den här helgen har det varit fullt upp med allt möjligt, och nu är det söndag och "börja-jobba-ångesten" är här...Hur som helst var Edvin här hela dagen igår och sov kvar tills idag, för E skulle jobba. Jag och Edvin var på Dollar en sväng igår fm och sen var vi och handlade. Som vanligt när det bara är han och jag beställde han lax och potatis! När vi kom hem ringde Lottis och undrade om vi ville ta en fika på stan, så då for vi igen och gick på Hilmas och fikade go-fika. Sen hem och städa... och sen kom Lottis på kvällen och vi tittade på tv och tog det lugnt.
Idag har vi gjort nåt som inte hör till vanligheterna kan jag lova... Jag, Lottis och Helen har varit "modell för en dag" på parken... Blev uppringd av något som hette Modellab där de berättade att de åkte runt på nån slags turmé där de erbjöd att man kunde bli sminkad av makeup-artister och fotad, helt kostnadsfritt om  man inte ville köpa några bilder. En rolig grej för väninnor att göra nåt man inte brukar eller skulle göra i vanliga fall. Vi bokade in oss på det så vi har varit där i stort sett hela dagen, eller åtminstone i nästan fem timmar! Haha, ja det var faktiskt riktigt roligt måste jag säga och det tyckte vi allihopa! Först blev vi alltså sminkade och det var ju kul, även om jag blev lite besviken på den delen. Jag hade förväntat mig att man skulle få lite tips och att de skulle berätta lite vad de gjorde, men det gick snabbt som ögat så var det klart och sen fick vi vänta en stund på själva fotograferingen... Och den var ju en upplevelse att minnas... som sagt så är det nåt man aldrig, aldrig skulle göra i vanliga fall, så vi skrattade en hel del åt alla "poser" och sånt vi skulle ha för oss, det är man inte direkt van... När allt var klart fick vi sitta och titta på alla bilder på datorer, och faktiskt blev det riktigt bra bilder, de var jätteduktiga, även om det kändes fånigt! Det var hur som helst en rolig grej som vi troligen inte kommer att glömma! När jag kom hem var det dock skönt att tvätta bort sminket, för så där mycket brukar jag inte sminka mig i vanliga fall, så jag kände mig lite "utspökad"! Hann vara hemma i en timme, sen var det dags att åka på informations-föräldramöte om fotboll för 05:or eftersom Thea är sugen på att börja spela. Kände mig som väntat malplacerad där bland "sport-föräldrar", men nu är det ju inte jag som ska spela, utan det är lilltroll... Inget blev bestämt utan det var mest för att kolla av intresset. De ska mejla när de vet vilka dagar och tider det blir, så får man väl ta ställning då hur det passar.
Den här helgen har verkligen bara försvunnit, och i morgon är det dags för att återgå till de vanliga rutinerna med hjärtklappning, ångest, trötthet, huvudvärk, irritation och depp... Nä nu lät jag inte så munter... Jag ska i alla fall försöka göra det bästa av situationen och jobba på, och försöka se fram emot semestern! Jag ska dessutom försöka komma igång med mindfullnesövningar och meditation, det tipsade Anna-beteendevetaren om att jag skulle göra.

Inga kommentarer: