Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 11 april 2012

Namnlös rubrik...

Satt och funderade på en rubrik till inlägget, men just nu kommer jag inte på nån... så den får inget namn! Mitt på dagen när Thea hade gått till P gick jag till Ann och hälsade på en stund. Sen nu i kväll har jag och grabbarna varit på Theas kalas och fikat en massa gott. Har hunnit surrat med Madde i luren en stund och nu är jag lite småseg. Blir nog tidig kväller. Undrar när jag ska få reda på provsvaren från Previa? Doktorn skulle ringa mig, men det har hon inte gjort ännu.
Igår pratade jag med "Koja" i telefonen. Vi har äntligen bestämt att vi ska ses, den 27:e i Birsta. Det ser jag verkligen fram emot, det var som sagt inte igår! Pratade en lång stund igår och skrattade åt gamla minnen från forna tider...=) Kul!
Nä nu ska jag wordfeuda lite innan det är sov-tajm. I morgon bitti kommer Thea att vara alldeles till sig eftersom det är dags för öronhåltagningen!!!! Natti!

Inga kommentarer: