Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 15 april 2011

Vår på riktigt

Tänk, nu ÄR det vår, på riktigt. Skulle ta bussen till affären, men missade den så klart, så jag gick i stället. Det var helt underbart varmt och härligt, så jag glömde nästan bort hälen...Väl utanför Härnöhallen stod det fullt med ungdomar som sålde majblommor. Det är väl ett vårtecken det? Köpte en krans av en kille som glatt berättade att jag var den andra personen som köpte en krans av honom! =) Handlade och tänkte åka buss hem i stället, men då var det så länge till nästa gick, så jag haltade mig hemåt också och låtsades inte om hälen. Efter vägen passerade en afrikansk kille förbi mig som kanske var i 20-årsåldern. Han spelade glad afrikansk musik i sina hörlurar, så jag var tvungen att le för mig själv. Han kanske också hade vårkänslor? Glada barn lekte efter de rensopade gångvägarna och jag var tvungen att öppna jackan för det var så varmt. Det var en härlig liten minipromenad. Skit samma att man har ont i hälen, när det är VÅR!!!!! Som jag längtat! Synd att man aldrig ser blåsippor här i Härnösand. De kryllar det av hemma i Hälsingland, det är mer vår för mig än vad tussilago är. Men här har jag aldrig sett en enda blåsippa!
Idag ska Lottis komma hit på middag och sen ska vi kolla på Så ska det låta. Hoppas det blir bra i kväll. Sist var det jättedåligt.

2 kommentarer:

Christina sa...

Ja här "hemma"är det alldeles blått av blåsippor nu.Sååå fint!

Catarina sa...

Förstår det!!!