Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 11 april 2011

Thea 6 år!


















 Började dagen med att väcka grabbarna, (den äldsta lite trög-väckt som synes på bilden), samla ihop den lilla "pakethögen" och dra igång skönsången....;-) Thea sov faktiskt på rikigt när vi kom in och sjöng... Hon blev jätteglad över dockor till dockskåpet, Hello Kitty-smyckesset och en liten "smink-låda". Tänk att hon är 6 år!!! Sen var det jobb för min del och förskola/skola för barnen i vanlig ordning.

  Efter jobbet åkte jag som vanligt på måndagarna till Viktväktarna på vägning. Nu tog jag igen förra veckans lilla snedsteg, -1,7 kg visade vågen idag! Tjoho, I´m back! ;-) Efter Viktväktarna gick jag och grabbarna hem till Patric för att fira Thea. Träffade hans nya sambo och hennes barn för första gången. En trevlig tjej, jag är så glad att Thea har det bra! Det värmer mitt mammahjärta! Åt gott fika och pratade en stund, sen gick jag och grabbarna hem. De blev då hämtade av Erik, eftersom det är "pappavecka". Känner mig så glad när jag tänker på hur bra vi har det. Det är inte alla barn som har separerade föräldrar som ändå kan fira med bägge samtidigt. Så skönt att alla är sams och inget tjafs. Det har vi gjort bra, tycker jag!
                                            
Thea fick hjälp av Edvin att öppna krångliga kartonger...

Inga kommentarer: