Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 17 april 2011

Tjejmiddag

I kväll är det dags för tjejmiddag igen. Lottis tur denna gång. Ska bli trevligt, och gott säkert! Tänkte jag ska ta en liten städning här hemma idag. Tycker inte jag gör annat och ändå är det alltid stökigt.
Undrar hur det kommer att gå på Viktväktarna i morgon? Har fuskat på tok för mycket i helgen med både det ena och det andra, fast jag har ju skött mig hela veckan innan, så vi får väl se. Om tre ynkliga kilon har jag gått ner TJUGO kilo. Det är sånt man läser i tidningar att andra har gjort, men det känns minst sagt overkligt att jag själv har åstadkommit detta. 17 kg ner liksom. Jag?? Känns som att det är nån annan som har gjort det, och att jag är lika stor fortfarande. Hjärnan hänger liksom inte med i det fantastiska jag faktiskt har gjort. Nåja, jag har fler kilon kvar att gå ner till målvikt, och sen blir den största utmaningen att hålla vikten sen, så än är det en lång väg kvar.
I morgon kommer de finaste hem igen. Det blir en kort-vecka eftersom det är påsk till helgen, så fredagen går ju bort. Skönt!!!
Den här bilden är tagen på skolavslutningen 2010, snart ett helt år sen...

Inga kommentarer: