Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 19 april 2011

En kall tisdag

Burr vad det känns kallt ute idag! Har jobbat kortdag och Thea har en kompis med sig hem från förskolan. Kul för dom! Just nu kör de radiostyrd bil (!), kanske inte det första jag väntat mig att de skulle göra när vi kom hem... Edvin kommer snart hem från skolan. Jag hade tänkt gå dit och hämta hem skidorna efter vintern idag, men hälen gör för ont, så det får bli en dag när den är på bättre humör....Jag måste nog gå på sportaffären och låta dom gjuta en sula åt mig. Det ska visst vara bra, men ganska dyrt, därför drar jag mig lite för det... finns ju roligare saker att lägga pengar på än ett par skosulor!
Nu längtar jag till sista april-helgen när jag ska åka till Vallvik och träffa mina kära systrar. Det ska bli väldigt roligt. I påsk vet jag inte vad vi hittar på. Jonathan åker ju till Gällivare med Filiph, så det blir jag, Thea o Edvin. Får se om eventuellt Malin på jobbet kommer hit med sina två tjejer. Hennes sambo skulle jobba så hon visste inte heller vad de skulle hitta på. Men det är inget bestämt ännu.
Nu ska jag ordna nåt mellanmål åt tjejerna!

Inga kommentarer: