Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 2 april 2011

Gammal vänskap

Pär kom hit i natt efter sin spelning på logen och "hyrde in sig" på Jonathans rum över natten. Vissa människor förändras aldrig oavsett hur lång tid det gått sen man träffade dom sist. Det var 14 år sen jag träffade Pär, men det kändes som igår. Vi satt uppe och surrade till halv tre i natt, och idag var vi på stan och tog en fika innan han åkte hem till Östersund. Så himla roligt att träffas efter alla år. Vi tittade på kort sen vi gick på högskolan och konstaterade att vi ser preciiis likadan ut nu som då! ;-) Ser inte ett dugg äldre ut nu....=) Haha.... Kul var det i alla fall, många roliga minnen att prata om sen det glada 90-talet...;-)

Undrar vad jag ska hitta på i kväll då? Känner för att göra nåt kul... Eller så blir jag tvärtrött o somnar på soffan. Sov bara fyra timmar i natt, sen vaknade jag och var pigg som en mört kvart i sju. Suck.
Nästa helg kommer mamsen på visit. Längtar!!!

Inga kommentarer: