Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 27 april 2011

Och i morgon är det torsdag!

Skönt med fyradagarsvecka igen, då går det så fort! Idag åkte jag o Karin på jobbet på en liten utflykt med några av barnen. Vi åkte buss till stan och gick på djuraffären och tittade på fiskar o kaniner o fåglar... sen gick vi och tittade på leksaksaffären, lekte i en lekpark och slutligen kastade stenar i vattnet... Det var en uppskattad liten utflykt, både av barnen och av oss, det är kul att komma ifrån gården och göra nåt annat ibland, men det är svårt när det är som vanligt med jättemånga barn. Men nu är det påsklov för några och då blir det lugnare och man kan passa på att göra sånt man inte gör i vanliga fall. Kul! =)
Längtar nu sååååååå mycket till på fredag när jag ska ner till Vallvik o träffa mina systrar. Förhoppningsvis kommer bägge bröderna också och i så fall träffas vi alla fem för första gången på sju eller åtta år. Det vore kul om det blir av! Hoppas festen vi ska på blir rolig. Vet att det skulle vara buffé och nån musikunderhållning, sen vet jag inte så mycket mer. Svårast med vad man ska ha för kläder som vanligt. Jag HATAR att jag inte har nåt snyggt att ha på mig. Och om man kommer på nåt så har man inga skor i stället. Suck. Jaja, det får bli som det blir. Hoppas man träffar några gamla bekanta. Har som sagt inte varit ut i Söderhamn på ca tio år. Man kanske ändå inte känner igen nån längre?
I morgon ska jag stänga på jobbet för ovanlighetens skull. Malin ska vara ledig o då har jag tagit hennes stängning. Det innebär att jag får sovmorgon och börjar inte förrän halv nio! Det är jag inte van, va skönt det ska bli! Dags att hänga tvätt! Bläh va tråkigt.

Inga kommentarer: