Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 31 oktober 2010

Betong...

Patric är verkligen snäll som hjälper mig att sätta upp hyllor och andra saker, trots att det jävlas HELA tiden! Det är så extremt hårda betongväggar så det går knappt att borra i dom. Idag har han varit här och skulle sätta upp skenan i taket. Borren gick av och fastnade i hålet, så nu måste han fixa en ny borr för att kunna fortsätta...Hela tiden håller det på så här, krångel krångel... Men det blir nog bra när det blir klart...

Idag har jag helvetes ont i ryggen igen, efter att ha varit hyfsat bra i två dagar. Gick en kort promenad ner till Härnöhallen för att röra mig lite. Har tagit både Ipren, "ryggmedicinen" och Voltaren gel, men det hjälper inte mycket. Blir sååå less. Snart får jag nog söka plats på Härnögården ;-).
I morgon har vi i alla fall planeringsdag på jobbet, så då slipper man blöjbyten, upp o ner i stolar o vagnar o annat som jag normalt gör på dagarna som kräver lyft. Skönt.

Nu ska jag fixa mig nåt att äta, börjar kurra i magen.... Har faktiskt hunnit med att läsa nya läroplanen också, så jag har det överstökat tills i morgon.
I morgon kväll har jag tjejmiddag, och det bästa av allt är att mina tre troll kommer hem i morgon!

Inga kommentarer: