Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 17 oktober 2010

Uppdatering från nya lyan

Så där ja... Nu är jag inflyttad i lägenheten, dock är det långt ifrån färdigt här.... Syster yster kom på fredag, och hon har hjälpt mig hela helgen. På fredag kom även Lottis förbi, hon hjälpte mig att montera ihop hyllan i barnens rum. Måste säga att det blev mycket bättre än jag hade tänkt mig att dela av deras rum.
På lördag var Madde o jag till Ikea. Köpte ett vardagsrumsbord, gardinstänger, en hylla till hallen, lampor och lite annat. Skulle ha en tv-bänk också, men då såg Madde en tv-bänk där som var nedsatt från 1800 kr till ca 500 kr!!! Vilken skillnad! Den var också vit, som jag ville ha, men med en hylla till så den var mycket större, vilket innebar att vi inte skulle få in den i Maddes bil. Därför åkte vi med Patric till Ikea idag igen och köpte den! Vilket fynd! Köpte även skenor till taket som jag ska dela av rummet med och jättefina gardiner som ska sitta där som draperi. Lila! Längtar tills allt är klart, men det tar ju sin lilla tid. Vill att soffan ska komma NU också! Jag har en tydlig bild i mitt huvud hur det kommer att se ut här när allt är klart och jag känner mig NÖJD med resultatet. Tror det blir skitfint rent ut sagt! I eftermiddag åkte Madde hem så nu är jag och Thea själv, men i morgon kommer lilla mor hit och det ser jag fram emot. Har inte träffat henne sen i början av juli. Hon stannar ett par dagar och hjälper mig att stöka på här.... Synd att jag ska jobba igen på tisdag. Tur dock att jag slutar 14 då.

Bilder kommer när jag fått lite mer ordning, just nu ser här ut som ett kaos. Hoppas grabbarna också kommer känna sig nöjda när de kommer. Har försökt fått lite ordning i deras rum.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul! Ser fram emot tjejmiddagen, eller så kommer jag förbi med kontorsstolen tidigare så att den kommer på plats./Helen