Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 27 oktober 2010

Så trött, så trött.....

Idag känner jag mig helt slut! Jobbade till kl fyra, det har gått hyfsat, men jag ljuger om jag säger att jag inte har haft ont i ryggen.... den har verkligen gjort sig påmind vid flera tillfällen, men men.... jag blir så arg samtidigt för att jag ska ha så ont fast jag bara är 34, så jag blir tjurig o vägrar vara hemma nåt mer. Det måste ju bli bättre nån gång!

Var bjuden på middag hos Patric o Thea idag. Skönt att slippa laga mat när man kom hem från jobbet. Fick lax, pressad potatis o sås, gott var det. Stannade o surrade en stund och gick hem nu runt halv åtta för jag är så trött! Känns som jag skulle kunna somna på två sekunder. Ute blåser det och spöregnar, känns som jag kommer att sova gott i natt!

I morgon kväll ska jag på teatern på "Kick off, skola 2011". En presentation av de nya läroplanerna som kommer snart. Känns som lite fel namn att kalla det "Kick off", för det förknippar jag med något roligt också, nån typ av underhållning, men så är icke fallet. Endast "föreläsning" rakt av. Men då kom Kattis på jobbet på att vi kunde göra det till en egen "Kick off", dvs vi går ut o tar ett glas vin efteråt, så vips, blir det en rolig kväll av det hela! Så det kanske blir så....Hoppas det inte är samma väder som nu bara, då är jag nog dränkt när jag kommer hem.

Undrar om det är nån idé att jag lägger mig i soffan o ser på tv en stund, eller om jag tvärsomnar då??
God natt hur som helst!

Inga kommentarer: