Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 22 oktober 2010

Kall fredag

Idag är det fredag och kallt ute, nu väntar man tyvärr bara på att snön ska komma.... Har varit hemma från jobbet med ryggen och den är inte rolig nu. Tog en kort promenad ner till Härnöhallen med Thea för att röra mig lite, tror inte det är bra att vara alldeles stilla heller. Tur att det är helg nu, hoppas det blir bättre, annars måste jag nog ringa ryggkliniken på måndag.

Vet att jag låter tjatig, men nu vill jag ha soffan så jag får upp alla saker på väggarna så man kan vara här utan att det känns så rörigt!!! Blir galen när det är så här, tomma kartonger i en jättehög, hyllor, ljuslyktor o annat som står överallt!

Patric hade köpt en ny duschstång åt mig igår eftersom den jag köpte på Ikea råkade gå sönder när vi skulle sätta upp den. Idag skulle jag då försöka få upp den nya stången, men då upptäckte jag att plastringarna som man sätter upp draperiet med är spårlöst borta!!! Jag vet att jag köpte en påse med såna ringar på Ikea, men den lilla påsen har rymt, finns ingenstans!!! Blir så trött på mig själv. Antingen har jag lagt den på nåt jättebra ställe, eller så har den blivit kvar i nån Ikea-påse och förmodligen slängd. Så nu måste jag köpa nya såna också innan jag får upp den där jäkla stången. Måste lägga till några punkter på min klagolista till vaktmästaren också. En sak jag håller på retar ihjäl mig på är att det är så dåligt tryck på vattnet i duschen. Bara att blöta håret tar hundra år för det är sån fjuttig stråle.

Nu ska jag, Thea och Edvin gå hem till Patric o se på Idol snart. Ha en skön fredagskväll!

Inga kommentarer: