Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 8 oktober 2010

VAB med en frisk pojke!

Har varit hemma med Edvin eftersom skolan ringde o sa att han var sjuk igår. Han var lite varm då när han kom hem och fick en Ipren. Sen *poff* så verkar det vara som bortblåst. Han har varit hur pigg som helst idag igen. Skönt!

Har i alla fall fått mycket gjort idag när jag varit hemma. Tog itu med övervåningen. Gick igenom saker i byrån, barnböcker och barnfilmer. Sen tog jag klädkammaren. Delade upp gardiner och dukar, packade skor och ytterkläder.... fick ihop en hel hög med kartonger där uppe.

Har även ringt och fixat så jag får tv, internet o telefon i lägenheten... och sen på eftermiddagen kom min student (en tjej från högskolan som jag är handledare åt) hem till mig och gjorde en intervju som vi egentligen skulle ha gjort igår precis när skolan ringde och jag var tvungen att gå hem. Så nu är det också avklarat. Lämpligt när man bor nära så man kan lösa det ändå.

Gjorde hemmagjort potatismos och kassler till middag. Mumsigt!
Erik kom förbi med Jonathans skolfoton plus skolkatalog! Man är med i skolkatalogen från åk 6, då det är premiär för Jonathan.... Jag fastnade i denna katalog. Det är ju hur roligt som helst att titta på barn som man haft i förskolan som nu är stora....vissa känner man knappt igen. Porträttfotot blev jättefint....MEN....Min kära son hade KEPS på sig på kortet!!!! Hur kan man som fotograf tillåta det??? Det tycker jag var dåligt. Fast så klart var han världsfin ändå, som alltid. Så egentligen gör det ingenting. Edvins skolfoton kom för ett par veckor sen. Han var fin men kortet var så dåligt taget. Jättelångt ifrån så man ser nästan hela överkroppen och så är det stora mellanrum mellan kroppen och kanten av fotot. Det måste ha varit en riktig nybörjarfotograf. Tänkte faktiskt först skicka tillbaka det för första gången någonsin, men ångrade mig. På något sätt är det roligt att ha kvar alla bilder.

I kväll blir det Idol och fredagsmys. Veckans bästa.

1 kommentar:

Christina sa...

Vad härligt att han är pigg igen!!!