Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 11 oktober 2010

Ögoninflammation och möte på banken

Igår upptäckte jag att Thea hade fått ögoninflammation... Baddade med kokt avsvalnat vatten på kvällen. Det ser betydligt bättre ut idag, men vi är hemma från förskolan, det är ju så smittsamt. Det syns inte så väl förutom att ögat är blankt och hon säger att det kliar i ögat hela tiden. Får se hur det blir i morgon, men då ska Patric vara hemma om det behövs.

Nu på förmiddagen har vi varit på banken och fått ett godkännande att Patric tar över huslånen helt o hållet  på sig. Känns skönt.

Eftersom jag vabbar idag så får jag väl fortsätta stöka på här hemma. Packa saker från grabbarnas rum. Började i Jontas rum igår men han tyckte det var så jobbigt, så jag sa att det är ok att jag gör det när han inte är med. Stackarn, han vill verkligen inte flytta till lägenhet, men jag är övertygad om att det kommer kännas bättre sen.

Dags att göra ett ryck! Ha en bra dag!

Inga kommentarer: