Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 26 oktober 2010

Ryggen bättre

Jag vet inte vad som hände. Om det var alla knakelibrak-bändningar som sjukgymnasten gjorde eller om det är övningarna jag kämpat på med varannan timme, men det känns betydligt bättre i ryggen. I morgon tänker jag gå o jobba, så det så! Och i kväll ska jag till Gerestaskolan på utbildning, jag hoppas verkligen att det går bra. Vi ska som sagt redovisa en bok, i papperen står det att vi ska hålla ett "föredrag" på fem minuter om ett kapitel i boken inför de andra i gruppen. Är faktiskt lite nervös. Känner inte de andra i gruppen heller, då det är mest skolfolk. Jaja, det går nog bra ändå.

Soffan är mycket skön, somnade till en stund idag mitt på dagen. Vaknade o kände mig alldeles kokko, det är inte ofta jag sover på dagtid! Det var nog ett bra köp!

Chattade med syster yster tidigare idag. Hon skrev att hon kanske skulle komma upp helgen den 12 november. HOPPAS. Det vore kul. Vi träffas riktigt ofta nu för tiden, det gillar jag skarpt!

Inga kommentarer: