Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 21 oktober 2010

Besök av mor

Har haft mamsen här några dagar och då har det inte blivit att jag suttit här och skrivit, så jag gör det nu i stället! Mamma kom på måndag mitt på dagen. Vi for på affären och hon handlade en massa och fyllde mina skåp. Dessutom hade hon med sig älgkött och färs i massor som jag kunde stoppa i frysen. Känner mig riktigt bortskämd! Tack kära mor! Det har varit roligt att träffas några dagar även om det är rörigt här hemma med kartonger och skräp här och var, men det blir bättre snart. Vill att soffan ska komma NU.

Här om kvällen kom Ann hit och skulle hjälpa mig att sätta i hop tv-bänken jag köpte på Ikea i söndags... Det var bara det att när vi öppnat paketet och skulle börja montera så upptäckte vi att det saknades ett helt paket!!! Ena kollit bestod alltså av två paket och vi hade bara tagit ett. Och hur skulle man kunna veta det?? Informationen måste ha varit väldigt otydlig på Ikea. Blev minst sagt less, men i kväll ska Patric åka ner och hämta det åt mig, hoppas det inte blir nåt strul bara!

I morse när jag vaknade hade jag skitont i ryggen och tog två Ipren, tänkte att det nog blir bättre, för det brukar det oftast bli. Gick till jobbet som vanligt, men efter två timmar stod jag inte ut nåt mer så jag var tvungen att ringa en vikarie så jag kunde gå hem! Kan knappt röra nedre delen av ryggen, känns alldeles låst! Utan ryggen är man inte till sån stor nytta på mitt jobb. Så nu är jag hemma idag och i morgon. Inte kul alls.
Innan jag gick hem hann jag dock få komma in till chefen och få veta den tänkta summan av den nya lönen, och det var en glad överraskning, så det njuter jag av just nu! Fick mycket bättre löneökning än jag hade trott, vilket känns ROLIGT! Fick även en motivering till den nya lönen vilken kändes väldigt trevlig att höra! =) Så trots min hemska onda rygg så känner jag mig GLAD.

Ha en bra dag!

3 kommentarer:

Christina sa...

KRYA på dig gumman och sug på karamellen om löneökningen!!!!!!!

Anja sa...

Fy det lät inte kul med ryggen! Hoppas att den blir bättre snart!! Och grattis vad kul att du fick en schysst löneförhöjning med en glädjande motivering :-)

Gradinskan sa...

Skönt att bli ompysslad av mammsen! Har kollat upp sköljmedlet och tänkt meddela dig i flera dagar, men jag har inte sett till dig på dagis. Det är iaf Softlan Ultra Fresh (blå flaska).