Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 6 oktober 2010

06:30 PIIIIIP

Kl är 6.30 och jag är klar. Börjar jobba kl 7. Fast egentligen beror det inte på att jag varit ovanligt morgonpigg, utan tvärtom super-super trött så jag törs inte snooza så länge för då kanske jag försover mig helt o hållet.
Idag är det vanliga jobbet igen, efter skola i två dagar. Känns ganska kul på den där kursen, förutom att det är extremt mycket att läsa, vilket jag inte riktigt förstår hur jag ska få tid till...men det ordnar sig alltid.
Undrar vilken dag vi får veta vår nya lön, det blir antingen denna vecka eller nästa. Även om jag vet att det inte blir många kronor så vill jag ändå veta. Och hur lite det än är så är får vi retroaktivt från april, så det kan ju bli några kronor extra i alla fall. Speciellt intressant att få veta eftersom jag har en del att shoppa nu när jag flyttar. Önskar jag kunde få nyckeln lite tidigare än nästa fredag. Jobbigt att bo bland kartonger. Det blir så stökigt och trångt.
Det lutar åt att jag tänker köpa en soffa på Mio. Tycker jag kan unna mig NÅGOT nytt när jag flyttar. Undrar bara hur lång tid det tar för Mio att beställa hem den, för den finns knappast inne. Flera veckor?? Vet att de brukar vara sega.
Nu är jag hungrig. Längtar till morgonfikat på jobbet... =) Morgonstund har guld i mun.... Ha en bra dag!

Inga kommentarer: