Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 8 september 2012

ICloud

Nu skiter jag i Dropbox. Har försökt installera det hundra gånger sen jag fick min nya telefon, men får inte till det! Det är ju därför jag inte har lagt in några bilder på ett tag, för jag tycker det är så omständigt när man måste lägga in bilderna med sladden. Idag försökte jag installera ICloud i stället, det är ungefär samma sak, att bla bilderna överförs med automatik till datorn. Vips så funkade det på en gång!!!! Det var hur enkelt som helst, att jag inte gjort det tidigare! Så nu har jag automatisk bildström igen, härligt! Är mycket lättare och snabbare när man bloggar om bilderna redan finns i datorn.

Vaknade tidigt idag och kl nio prick när de öppnade på badhuset var jag där! Lite pirrigt var det allt att gå och träna alldeles ensam, men det gick ganska bra. Jag ser nog aningen förvirrad ut när jag står där och försöker ställa in allt, det tar ett tag innan jag fattar hur jag ska göra ibland så jag står och sliter och rycker i alla möjliga spakar och knappar innan det blir rätt, men skit samma, det funkade! Känner mig nöjd och stolt att jag har tagit det första steget,  nu gäller det bara att få det hela till en rutin! Känner mig alldeles darrig i armarna, så jag misstänker att det kommer att kännas rejält i dom i morgon.

 Nu har jag ätit LCHF-mat i snart tre veckor (på  måndag) och det har hittills gått bra. Har ätit mycket gott i veckan, bla squashsallad och lax, och mandelmjölspannkakor, se bild. Igår gjorde jag hemmagjord pizza med mandelmjölsdeg, men den var dock ingen höjdare fast den såg riktigt god ut! Den enda som tyckte om var Jontahan, vi andra åt bara "pålägget".



Hittade appen "Instacollage" på telefonen. Där kan man göra såna roliga foton med ramar och sånt, som jag gjorde på maten här ovan. Kul!
Ha en fin-fin lördag och hoppas att solen fortsätter hålla sig framme som den gör just nu! Den är SÅÅÅ välkommen!!!!!




4 kommentarer:

Anonym sa...

Shit va impad jag blir att du gick dit själv!!

/Karin O

Catarina sa...

Ja men jag var som sagt lite nervös.... ! Det går nog bättre efter ett tag.

Helen sa...

Jag vet inte om jag hade kunnat hjälpa dig med dropbox men nu tror jag du får hjälpa mig med icloud! Jag ser korten från iphone och ipad i iphonen och paddan men jag vet inte hur jag ska se de i datorn!!!??

Catarina sa...

Oj, jag vet ju inte hur jag gjorde?! Tror jag gick in på icloud.com och sen läste jag på nån "hjälp-ikon". Fick logga in med apple-id, och sen kom korten till mina bilder i datorn...eller nåt sånt...