Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 15 september 2012

Lat-dag

Förutom att jag var och tränade direkt i morse som jag hade planerat, har jag resten av dagen varit LAT, LAT, LAT. Har legat på soffan mest hela dagen och inte gjort så mycket vettigt. Var och handlade lite på förmiddagen. Testade en ny variant på LCHF-pizza (Ja, jag har varit sjukt sugen på pizza sen jag började med LCHF), och nu har jag HITTAT den!!! Super-duper-god blev den, kommer garanterat göras fler gånger! Det bästa var ju att det blev så mycket, så nu har jag till flera matlådor också!
Håll med om att den ser mumsig ut??

Den var dessutom busenkel att göra. Man blandade 120 g philadelphiaost med 4 ägg, 2 dl grädde och 5.5 dl riven ost och italiensk salladskrydda. Skjuts in i ugnen på 175 grader tills den hade fin färg. Sen på med allt pålägg (jag hade hemmagjord tomatsås: mixade krossade tomater med tomatpuré, oregano och vitlök, sen på med skinka, tomater och ost) Sen in i ugnen igen tills osten hade smält. Gudomligt gott!
Och eftersom det är lördag fixade jag ju "lördagsmys" till mig själv också, det blev hemmagjord LCHF-glass, den blev "sådär" i smaken. Tror den går att exprimentera lite med för att få ännu godare faktiskt! Men det var helt klart ett godkänt alternativ när man inte får äta "vanlig" glass.


Har sökt två jobb idag också. Inga jobb som jag tror att jag har nån chans att få, men jag måste i alla fall söka, för att känna att jag åtminstone försöker, så jag slipper känna frustrationen som annars blir.I övrigt har jag inte gjort så mycket. Pratat med brorsan i telefon, det är kul, så sällan han har "tid". 

Inga kommentarer: