Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 1 september 2012

Men sluta regna nån gång!

Sitter och väntar på att det ska sluta spöregna. Jo då jag är laddad och förberedd med "ut och gå-kläderna" på. Men jag vägrar gå i ösregn! Har en känsla av att jag lär få vänta... Kanske till en annan dag. Känner mig så himla taggad nu till att röra på mig. Riktigt längtar till tisdag när vi ska på actic på introduktion! Är glad så länge den känslan håller i sig. Har lärt mig vid det här laget att jag aldrig kommer att bli nåt träningsfreak, jag kommer förmodligen alltid i hela mitt liv vara "periodare", det där alla pratar om, att träning och motion blir ett beroende efter ett tag, kommer förmodligen aldrig hända för mig. Men för tillfället känner jag mig oerhört motiverad och glad, och jag tänker njuta så länge det varar!

Jag har laddat länge för utgång i kväll, hamnkrogens sista "sommarkväll". Hoppas, hoppas att det slutar regna, och att det inte blir några andra hinder i så fall! Jag vill! Nä, om jag skulle ta och städa lite, ett mycket tråkigt alternativ till den uteblivna promenaden...

Inga kommentarer: