Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 4 september 2012

Actic

Hurtigt värre! Idag var jag o Lottis på introduktion på Actic. Fick börja med att värma upp på en cross trainer, jobbigt men kul. Sen fick vi testa maskinerna och instruktören skrev upp våra personliga inställningar och vikter på ett kort. Det var riktigt kul, nu ska här tränas!
Väl hemma blev det köttfärslimpa med fetaost och bacon till middag. Gott! Sen har jag ägnat hela kvällen åt att sitta i telefonköer hos tele2, eftersom det inte fanns några kanaler på tv:n. Dessutom är routern, eller vad det heter, glapp, så när jag försökte mickla med allt så dog givetvis hela skiten, så vi hade varken tv, internet eller telefon... Morr! Jag beställde en ny router, eftersom den varit glapp länge. Ibland funkade den, men tv:n var ändå stendöd. Tjejen på tele2 bad mig dra ur sladdar, starta om hit o dit, men inget fungerade. Till slut blev hon väl less och drog till med att "då måste det vara tv:n det är fel på", och så avslutades samtalet. Då ringde jag jourhavande allt-i-allo-kunnige Erik och frågade om han kunde komma hit o titta om han kunde få till det. Han kom hit, tryckte på nå knappar, och hokus pokus så funkade tv:n igen!!! Tur det...
Nu ska jag hämta Jonta, som är ute och skejtar, det ÖS-regnar! (ovanligt va??)

1 kommentar:

Christina sa...

Tur att du har Erik som ställer upp i alla väder!Han är guld värd. Hälsa!