Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 3 juni 2012

Vattenskada???

Ta mig härifrån och hämta mig när allt är klart tack! Är så LESS så det är inte klokt. Tidigare i veckan fick jag ringa Härnösandshus för det verkade vara stopp i toan, det bubblade och luktade skunk från golvbrunnen i övre badrummet. (Hade känt en unken lukt sen jag flyttade in, men trodde att det var för att ingen spolat där på ett tag...) Jättekul när man är nyinflyttad... Vaktmästaren kom och "fixade" sa han, men tydligen inte tillräckligt, för igår morse kom det upp (varnar känsliga läsare här) riktigt snuskigt "bajsvatten" från golvbrunnen och rann ut över badrumsgolvet! Höll minst sagt på spy och ringde jouren, som kom och fixade det ordentligt tack och lov. Jaha, nog om detta, skönt när det var fixat tänkte jag. Tills idag. Jag höll på laga mat när Edvin ropade nerifrån sitt rum: "Mamma, det droppar vatten från taket, kom hiiiiit". Mycket riktigt så droppade det vatten för fullt från taket ovanför hyllan nere.(Dock inte bajs-vatten!) Skitkul! Ringde jouren igen och pratade med samma kille som igår (Han måste tro att jag är galen). Han visste inte riktigt vad han skulle göra så han skulle ta reda på det och återkomma. Sen ringde han och sa att han inte kunde göra nåt idag utan jag fick vänta tills i morgon och då skulle vaktmästaren komma direkt på morgonen.
Förstår ni att jag bara vill GRINA, dra nåt gammalt över mig och sova ett halvår?!? Tyckte att allt började lätta, det började vända och kännas riktigt bra och jag kände mig lugnare nu när jag äntligen kommit in här i lägenheten. Undrar vad som händer nu?? Får vi flytta igen tro?? Då vet jag inte vad jag gör!!!!! Måtte det vara nåt av "enklare" slag så vi åtminstone kan bo kvar här medan de fixar. Just nu vet jag inget alls. Det känns som det har strulat med allt sen dag ett då jag tittade på den här lägenheten.... Varför då?? Nu får det vara nog, då det så!

2 kommentarer:

Anonym sa...

En olycka kommer sällan ensam så nu borde potten vara full? Och efter regn kommer solsken ;) .... undra om jag kan få in några fler fina ordspråk när jag ändå håller på? Nä svårt... men jag misstänker att det lurar ugglor i mossen och att det KAN ligga en hund begraven.....

(förlåt för min torra humor)

Kram på dig!
/koja

Catarina sa...

Jag gillar Koja-humor! =)