Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 8 juni 2012

Nytt kylskåp och för stora tallrikar!

Idag ringde jag till "felanmälan" och beklagade mig över att jag inte hört nåt från vaktmästaren om vattnet. Kvinnan som tog emot samtalet skulle framföra en hälsning till honom att han skulle höra av sig till mig. Ca två minuter efter att jag hade pratat med henne ringde hon upp mig igen. Hon sa då att hon träffat vaktmästaren som precis var på väg till mig med ett nytt kylskåp, för det var det som hade gått sönder på nåt vis så det läckte vatten under! Men det var ingen fara, ingen vattenskada eller nåt....! Om jag nu vågar lita på det så känns det ju fantastiskt skönt! (Men jag tycker fortfarande att han hade kunnat hört av sig utan att jag skulle måsta ringa själv). Nåja, när jag kom hem från jobbet idag hade jag ett nytt fräscht kylskåp....Inget ont som inte för nåt gott med sig...
Sen skulle jag diska alla tallrikarna jag köpte här om dagen innan de skulle in i köksskåpet. De har stått på bänken sen dess. Blev aningen irriterad då jag upptäckte att de var för stora för att gå in ståendes i min lilla bänkdiskmaskin. Men eftersom jag minst sagt hatar att handdiska så fick jag lägga alla tallrikarna i maskinen, för maskindiskas skulle de!

När de var diskade kom irritationsmoment nummer två. De gick inte in i köksskåpet, för då kunde man inte stänga luckan! Suck...Antingen är det en onormalt liten maskin och onormalt små köksskåp, eller så är det ovanligt stora tallrikar! 

I kväll har jag varit på Ica och köpt ramar till tre foton jag fick av mamma o Jerry på barnen sen de var i stugan i somras. Har inte kommit mig för att köpt ramar förrän nu... Men nu hänger de så fint uppsatta på väggen intill trappen ner. Jättefint blev det!

I morgon ska vi till Britta i Kramfors på "brunch". Vi hade så svårt att få till en tjejmiddagstid den här gången så det blev "brunch" som alternativ, och det funkar nog ypperligt det med! Ska bli kul! 

2 kommentarer:

Christina sa...

Trots allt så är tallrikarna jättesnygga!!!

Catarina sa...

Ja de är ju det!!!! =)