Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 20 juni 2012

Snart kväll igen...

Dagarna går så fort, så fort nu... Om en vecka och en dag tycker jag dock att tiden kan stanna upp lite i fyra veckor, annars försvinner semestern på en gång!
Jobbade kort-dag idag, och sen åkte jag direkt på affären och trängdes med halva Härnösand. Mycket folk var det och jag hoppas verkligen inte att jag har glömt nåt, för jag vill inte handla igen innan midsommar! Sen gick jag till Ann där jag blev bjuden på kaffe, och hämtade min "mat-våg" som hon hade lånat, eftersom jag har tänkt att baka bröd och då behöver jag den. När jag kom hem ringde Erik och ville ha hjälp med en jobbansökan. Jag brukar få läsa igenom och "rätta" lite i texten. Han erbjöd sig att jag kunde komma och äta med han och grabbarna sen om jag ville. Det tackade jag ju inte nej till så klart, alltid skönt när man slipper laga mat själv. Satte mig ute på balkongen och läste en stund och sen var jag bort till Karin (min chef) för jag skulle få köpa en mikrovågsugn av hennes dotter för endast 100 kr. Perfekt för en fattig mamma! Sen for jag då bort till grabbarna där det bjöds på grillat. Mums. Satt och surrade med dom en stund och har nu precis kommit hem igen. Hade alltså tänkt att baka ett bröd till midsommarafton idag också, men det får jag försöka hinna med i morgon i stället. Klockan tickar på och det är snart sängdags igen.... Lite isfolket först så klart! =)

2 kommentarer:

Lottis sa...

Jag kommer ta med ett paket Gene tunnbröd så du behöver inte stressa ihjäl dig för o hinna baka!

Catarina sa...

Har redan bakat nu! För ER skull! ;-) Snällt va? =)