Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 25 juni 2012

Året som går till världshistorien...

Ja, jag vet att jag låter gnällig och att jag tycker synd om mig själv. Om du inte orkar läsa det så sluta NU. För nu ÄR det synd om mig och jag VILL gnälla! Det är det ena efter det andra, det kan aldrig bara få vara lugnt. Igår var det tvättmaskinen. Förra veckan fick jag en räkning på 1500 kr för en trasig dörr i förra lägenheten, veckan innan det var det stopp i avloppet, veckan innan det gick kylskåpet sönder, veckan innan det var det strul med flytten och nycklar...veckan innan det....osv, osv...Det verkar inte finnas något slut!!!! Idag när jag kom ut till bilen för jag skulle åka ner på stan en sväng, så satt det en parkeringsböter på 500 kr för att jag står på "besökande-parkering" fast bilen är skriven på adressen. Jag har nämligen inte fått någon egen parkering, för det finns ingen förrän den 1 juli! Vart i helvete rent ut sagt, ska jag stå då? Ska jag parkera på stan och gå hem? Eller ska jag stjäla någons parkering? Jag ringde till mamma och grinade som en bäbis. Ja, det är sant, det gjorde jag verkligen, och kunde knappt sluta. Inte för att det hjälper, men det kändes lite bättre efteråt ändå. Det har varit strul med ALLT hela våren. Eller egentligen ända sen i vintras. Allt ifrån sjukskrivning till trasig bil. Det mesta helt enkelt. Kan det få komma nåt positivt snart?!?
I morgon kommer de från maskinservice och tittar på tvättmaskinen. Bara själva "tittandet" kostar 600, och sen kostnaden för själva reparationen. Suck. Har fortfarande inte fått nåt besked om bostadsbidraget jag ansökt om heller...Ge mig en hög-vinst tack!!!!! Det skulle sitta fint nu.
Amen

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tror du inte att det går att resonera med Härnösandshus om parkeringsavgiften, du har ju alldeles nyss flyttat till stället och ännu inte fått parkeringsplats. Är det så de välkomnar nya hyresgäster?

//Mia

Catarina sa...

Det är Securitas som satt bötern och jag har bara hört negativt om dom, att det inte går att "dra tillbaka" en böter...men självklart ska jag försöka, ska ringa i morgon!

Anonym sa...

Jag håller tummarna för dig. Om det är härnösandshus som anlitar Securitas för tjänsten att bevaka parkeringarna borde dom kunna bestämma att det skall avskrivas. Så vansinnigt mycket krångel som du haft är det det minsta dom borde kunna bjuda på.

//Mia

Catarina sa...

Tack Mia, men det hjälpte inte. Härnösandshus var inte alls samarbetsvilliga utan tyckte att jag ska betala bötern. Tråkigt!

Anonym sa...

Det var verkligen tråkigt, jag som höll tummarna så hårt. Du hade förtjänat lite tur som omväxling tycker jag.//Mia