Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 7 juni 2012

Dyrt!

Idag ringde bovärden från Härnösandshus som hade gjort en besiktning av min "gamla" lägenhet. Städningen var ok, men jag får betala 1500 kr för dörren som var trasig till Jonathans rum!!!! Hm... En gång drämde han näven i dörren så den sprack! Det blev en dyr lärdom, för nu dras månadspengen in i tre månader! Riktigt jobbigt för honom, och även för mig som trots allt ska lägga ut pengarna! Onödigt, kan man lugnt säga! Om jag ändå hade tänkt på det innan så hade jag köpt en ny dörr själv. Tror man kan hitta såna där dörrar för betydligt billigare än det där priset! =( Surt!
Förutom det har det varit en alldeles vanlig dag! (En ovanlig sak är dock att solen har skinit och det har varit ganska skönt!)
När jag kom hem låg det en lapp i hallen från vaktmästaren, men tror ni det handlade om "vattenskadan?" Nej, det stod: "Låt spisplattorna ligga kvar i hallen, vi kommer och monterar dom i morgon!". De nya plattorna hade tydligen kommit och då hade han lagt in dom i hallen. Men inte ett ljud om det andra! I morgon ska jag ringa och GNÄLLA, och det ordentligt. De får väl se till att ta hit nån som mäter om det finns fukt i taket! Irriterad är ett lindrigt ord för vad jag är just nu!
Nu ska jag åka på Ica och kolla om jag får byta ett felköp. Skulle köpa schampo och balsam här om dagen och tyckte att jag läste så noga på flaskorna, men tydligen inte, för när jag skulle tvätta håret så var det två flaskor balsam jag hade köpt! =/ Så det kan bli!

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Haha så gör jag jämt! Endera två schampon eller två balsam! Fast jag tittar så noga!

Catarina sa...

Ja visst är det konstigt att man ser så rätt i affären, men hemma ser det annorlunda ut? ;-)