Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 1 juni 2012

Fredag, underbara fredag!

Så var det fredag, den första fredagen i nya lägenheten! Underbart! Jobbade till halv fyra och sen åt vi middag med Jontas kompis Martin på visit. Sen har jag inte gjort mycket vettigt. Men det känns skönt. Så skönt att jag nog tänker gå och lägga mig snart. Thea har nyss lagt sig på eget initiativ för hon var så trött. Både skoldag och ridskola tar visst på krafterna...
I förrgår eftermiddag mejlade jag en "felanmälan-lista" till Härnösandshus med mååånga saker på som jag ville ha åtgärdat här i lägenheten. Det var nog 10-12 st åtminstone. Trasig badkarsfront, droppande vattenkran i köket, saknade lister, inget fäste att skruva lampan i inne i klädkammaren...ja en hel massa saker! Gissa om jag blev förvånad idag när jag kom hem då ALLA punkterna var åtgärdade! Alla utom spisplattorna som är långsammare än allt långsamt, men då hade han skrivit en lapp och lagt på bordet att han hade beställt nya plattor och att han återkommer när de kommit! Ja ibland kan de minsann överraska riktigt ordentligt Härnösandshus! =) Är van att man får vänta i evigheter innan det händer nåt! Så det var ju positivt måste jag säga!
Jag har fortfarande inte hört nåt om jobbet jag var på intervju om. När jag var där sa hon: "Bli inte förvånad om det dröjer innan du får nåt besked, räkna med tidigast nästa fredag!" Den fredagen var förra fredagen.... Men jag fattade det som att de skulle höra av sig oavsett hur det går. Jag tror så klart inte att jag har fått det, men jag tänker inte sluta hoppas helt förrän jag vet. Så jag hoppas de hör av sig till veckan! Är ju nyfiken!
I morgon är det dags för årets höjdpunkt för barnen (årets värsta för min egen del). Tivoli och marknad! Hutlösa pengar för ingenting. Tycker att det borde vara gratis att åka karuseller. (Åtminstone för ensamstående trebarnsmammors barn! ;-))
Bäst att gå och sova nu så jag orkar med spektaklet. Regna ska det visst också göra... Natti natti!

Inga kommentarer: