Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 5 juni 2012

Den eventuella vattenskadan, del tre

Hm... Vaktmästaren hörde inte av sig på hela dagen så jag trodde att han kanske hade skrivit en lapp och lagt i lägenheten som igår. Kom hem strax efter halv fyra, och gissa vad? Ingen lapp, inget telefonsamtal, inget! Försökte ringa Härnösandshus utan att få svar. Nu är jag så grymt irriterad!!! I morgon är det dessutom helgdag så då får jag inte heller veta nåt. Snart skiter jag i vad som kan hända och startar både disk- och tvättmaskinen i alla fall. Det kanske vore rätt åt dom om det händer nåt "allvarligt" på en kväll eller helg, då MÅSTE dom väl göra nåt åt det hela, eller?? De borde verkligen se över sina rutiner!

Hur som helst så känns det fantastiskt skönt att det är helgdag i morgon. Svenska nationaldagen och min lillebrors 31-årsdag. Vad fort tiden går, tycker det var nyss vi var på 30-årskalas!

 ...Paus...Nu kom Thea och plingade på dörren och ville säga hej. Hon är hos nån kompis som bor här och skulle bara kika in och ge mig en kram. En stor fördel med att vi bor nära varandra även de veckor hon är hos sin pappa. Då kan man få såna där små "bonus-stunder"!

Tjusiga bilder på mig och Thea när vi "roade oss" nån kväll förra veckan....;-)

Nej nu ska jag nog åka och handla lite grann. Frågan är bara vad? Jag hatar verkligen att äta middag ensam, det är så fruktansvärt tråkigt! 

1 kommentar:

Christina sa...

Sådan mor sådan dotter...