Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 13 juni 2012

Fast i bokträsket

Inga inlägg på ett par dagar. Det är ett tecken på att det är svårt att slita sig från en bra bok!
Idag var det den årliga gårdsfesten på jobbet. Första året på många, många år som jag inte hade mina egna barn där. Först gick ju Jonathan där, sen Edvin och sen Thea så ända sen 2001 när Jonathan började på Gånsvik har jag varit där med mina egna barn. Men nu är det "bara" med jobb-barnen och det blir en annan sak. Men mysigt ändå, och som varje år, kanon-väder! Inte ett endaste år har det regnat när vi haft gårdfesten. Otroligt! Många föräldrar passar på att "tacka" för året på olika sätt. Bland annat fick vi underbara liljekonvaljer! Jag bara äääälskar dessa blommor! Och eftersom en kollega är allergisk fick jag och Karin dela på buketten, så nu doftar det ljuvligt här hemma!
När jag kom hem var "farbror rörmokaren" här. Ja, det är sant, jag fick ringa jouren igen igår kväll, för då var det samma visa med toan.... Jourkillen sa då att han skulle ringa en riktig rörmokare, för så här kan jag ju inte ha det. Så nu var han som sagt här, och nu hoppas jag verkligen att det är åtgärdat! Sen har jag suttit på balkongen (och läst förstås) i solen! Det tar emot att ställa sig och laga mat, men jag måste väl....

Inga kommentarer: