Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 4 juni 2012

Trött-måndag med uppiggande blomsterbud!

Ruggväder tredje dagen i rad, man blir så trött och slut av det! Har jobbat som vanligt idag. Dagens höjdpunkt var när det kom ett blomsterbud mitt i lunchen, med en vacker blombukett från en familj på vår avdelning till all personal. Med blommorna fanns ett kort där de tackade och beskrev sin uppskattning av vårt jobb! Inte varje dag sånt händer, sånt gör mig rörd till tårar! Verkligen en fin gest!
Vaktmästaren ringde mig i morse och förstod inte heller vart vattnet kom från igår. Han skulle återkomma senare vilket han inte gjorde. När jag kom hem från jobbet låg det en lapp i hallen där det stod att han skulle komma och felsöka vidare i morgon. Vaddå felsöka? Han måste kanske ta hit någon kunnig på området? Det är väl inte så bra om det sipprar vatten hur länge som helst innan det händer nåt! Morr morr, jag hoppas jag får veta "domen" i morgon, hur allvarligt det är. Han frågade om jag hade frostat av frysen så det var därför det rann vatten? Hallåååå, jag flyttade in förra veckan, och när man flyttar in brukar frysen vara avfrostad och avstängd, eller?? Alltså ibland undrar man....Dessutom tror jag inte att det skulle göra att det rinner vatten rakt genom golvet och ut genom taket under! Just nu vågar jag inte starta varken diskmaskinen eller tvättmaskinen. Vet aldrig vad som händer då!
En del av den vackra blombuketten!

Inga kommentarer: