Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 24 juni 2012

En trasig tvättmaskin

Jo jag hann ju precis skriva över tvättmaskinen i min ägo = alla reparationskostnader tillfaller mig i stället för Härnösandshus... DÅ gick den sönder givetvis. Jag blir inte förvånad längre. Den centrifugerar inte, så jag har fått stått och vridit ur alla sängkläder jag hade tvättat, för hand. Ingen tid i tvättstugan fanns det heller, förrän på tisdag kväll. Jag blir SÅ less. Det har varit allt för mycket strul en period. Nu räcker det. Jag har sagt det förut, men nu är det verkligen nog. Man kan väl inte vara otursförföljd resten av livet, eller? *Morr*

På midsommarafton var det trevligt i alla fall, och massor av god mat förstås! Kolla själva på bordet....

Dessutom är Helen så duktig på att duka fint. Observera de söta små blomvaserna vid varje tallrik!

Den här helgen har jag sovit som en liten gris. På midsommarafton vaknade jag halv tio, igår halv elva och idag kvart i tio... Det känns som att semester är på sin rätta plats nu. Endast fem dagar kvar känns fin-fint! Igår hade jag dessutom en riktig lat-dag. Läste en isfolksbok från pärm till pärm, så jag bodde i boken igår kan man säga! Idag har vi hunnit med en liten tripp till Nickebo där vi åt en glass. Jag har dessutom bakat kakor idag, tills på onsdag då vi ska på promenad med jobbet. Var och en tar med sig en kak-sort och sen dukar vi upp en kak-buffé....=) Vi gjorde det i höstas när vi gick till grottorna vid Smitingen, och jag tror vi alla gillade idén av just kak-buffé, så nu blir det en repris! 

Inga kommentarer: