Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 27 juni 2012

Budgetklippning

En tjej som utbildar sig till hårfrissa hade annonserat på facebook att hon erbjöd klippning för en hundring! Hm...Jag var ju till en som hade annonserat på facebook förut, när jag blev så vansinnigt missnöjd. Men hon gick ju ingen riktig utbildning, hade bara gått nån kurs, sa hon. Men det tvivlar jag på, så dålig som hon var. Men... Långhårig och fattig som jag är så bestämde jag mig för att ge denna tjej en chans. Hellre det än att se  ut som ett troll i huvet hela sommaren. Sagt och gjort. Hon kunde till och med komma hem till en, så det gjorde hon. Idag kl ett var hon här. Och jag är jättenöjd! Kommer garanterat ringa henne fler gånger! Noggrann var hon också. Det kändes att hon var lite "ovan" för hon var så försiktig av sig. Men resultatet blev minst lika bra som när jag går hos frissan. Hon hade med sig ett riktigt sånt där "frisör-bälte" med en massa saxar och sånt, och ett sånt där "skynke" man har på sig. Helt klart var det värt 100 kr. Med tanke på att det kostar 360 hos frissan. Inte tog hon något extra för att hon åkte hem till en heller. Suveränt.

Sen var jag med Thea och Edvin till Ica och handlade. När vi var klar skulle vi äta var sin mjukglass. Då träffade vi Lottis och Nobbe som också var där. Frågade om de inte ville äta glass med oss och det ville dom. Jag skulle bara först gå ut till bilen med matkassarna... När jag kom in igen hade Nobbe beställt och betalt glass till oss allihopa, och inte fick jag betala honom för det heller!!! Han skulle promt bjuda! Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men snällt var det av honom så klart, och glassen var god! =)

Hem och packa ur och sen har jag skjutsat Jonta och Noah till Smitingen. De ska tälta vid Klubbsjön i natt. De, plus någon kompis till....och flickvännen....!!!! De ska beställa pizza dit ut, grilla marsmallows och spela gitarr... Låter jättemysigt! Hoppas det går bra allting. Det är lite pirrigt nu tycker jag när Jonta är i en sån ålder när man måste börja "släppa taget" lite mer och låta han prova på saker och ting, även fast jag oroar mig att nåt ska hända. Det är lite jobbigt att inse att han håller på blir stor på riktigt.


2 kommentarer:

Lottis sa...

Jag bokade tid hos "frissan" direkt när jag kom hem från ICA så på söndag kommer hon hit! Behövs verkligen!! :)

Catarina sa...

Himla smidigt när hon kunde komma hem ju! Hoppas du blir nöjd.