Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 10 januari 2012

Samtal till Thailand

Idag har jag pratat med Madde i Thailand via Skype. Det är helt otroligt att det funkar. Såg att hon var online så jag "ringde" upp henne. Jättekul att prata!!! Jag såg henne dessutom eftersom hon har webcam så hon visade mig runt lite i huset. Helt otroligt som sagt var!!! Där var klockan tolv på natten, och här var klockan sex på kvällen. Teknikens under är verkligen just under....! =) Kul var det i alla fall!

Jag funderar på att hoppa av min skrivkurs. Jag tycker att det är skitsvårt nu och det blir svårare och svårare för varje uppgiftsblad. När det blir för svårt tycker jag att det blir tråkigt och då blir jag omotiverad. Just nu vill jag bara spy på hela kursen. I början var det roliga uppgifter men när det bara blir en massa dikter och versskrivning och en massa annat så är det inte alls kul. Jag har mejlat kursansvarig om mina funderingar, så nu ska jag bara komma från fundering till beslut. Har inte bestämt mig ännu. Måste klura lite till.

I morgon ska jag på fotvård. Det hade jag totalt glömt att det var i morgon när jag lovade Thea skridskoåkning, så vi får åka i mörkret ändå sen när jag kommer hem. Lovat är ju lovat. Jag trodde att jag hade bokat fotvård en vecka när jag inte hade barnen, men det hade jag tydligen inte, så jag vet inte var jag ska göra av dom...Typiskt. Nåja, det ordnar sig alltid... Det kanske går att ändra tiden....

Inga kommentarer: