Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 26 januari 2012

Månadens värsta

Har nyss lagt in alla räkningar för betalning. Usch och fy, det är lika muntert varje månad! Och jag måste dessutom börja fixa till bilen denna månad om allt ska hinna fixas innan besiktningen. Blääh. Men men, det är mycket värt att ha en bil, så det får bli så.

I morgon kommer äntligen syster på visit. Som jag har längtat! Har inte träffat henne sen i oktober då jag var till Sveg sist. Känns som en evighet sen! Jag har inte sagt något till barnen, de kommer att bli överraskade när Madde ringer på dörren i morgon eftermiddag! =) Kul, kul! Dessutom ska hon ta med sig en dator som Edvin ska få. Han vet att han ska få den men inte när, så han kommer att bli hur glad som helst!

Ute har snön vräkt ner hela dagen lång. Inte kul alls... Edvins skridskor var förresten hos Erik, så han kom hit med dom igår. Edvin ville ändå inte åka, men han har lovat att han ska åka på idrotten på tisdag oavsett. Bra, stort framsteg där!!!!

Dagens positiva:
* Det har varit en bra dag, jag har varit på ovanligt bra humör!
* Vi var friska och på jobbet alla tre på avdelningen! Skönt när det är som vanligt!
* Det har inte varit så kallt ute.
* Det är snart fredag!

Nu ska jag hänga tvätt. Ååh vad roligt! (Jag har hört att om man intalar sig själv saker och ting så tror man på dom till sist! ;-))

Inga kommentarer: