Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 29 januari 2012

En trevlig helg

Madde kom på fredag eftermiddag. Hade ju inte sagt nåt till barnen. Hon plingade på dörren och Thea öppnade. Madde hade tagit på sig en ful mask så det syntes inte att det var hon. Hon pratade skånska också, så Thea såg ut som ett frågetecken och backade... Då kom Jonathan ut i hallen och tittade skeptiskt på henne. Han trodde på allvar att det var en psykopat som plingat på vår dörr så han tog fram arga rösten och röt: "Din JÄVLA slusk, stick här ifrån!!!!" Hahahaha, vi skrattade så vi höll på dö! Oj oj oj, vad roligt man kan ha! Madde hade med sig fina presenter från Thailand till oss alla. Hon hade köpt min favoritparfym DK new york, fresh blossom. Min var ju slut och det hade hon koll på... Vad glad jag blev!!! Edvin fick ju dessutom hennes gamla dator och han blev så klart jätteglad.
Vi har som vanligt haft väldigt roligt, och nu har hon nyss åkt hem. Det blir så tråkigt på en gång och jag känner att jag nog snart måste åka dit. Önskar att vi bodde närmare varandra! I morse gjorde vi ansiktsmask, så här snygga var vi då!

I morgon är det måndag igen, på onsdag är det tjejmiddag hos Britta i Kramfors. Det ska bli kul, känns så länge sen sist. Dessutom ska jag till frissan på onsdag, det ser jag också fram emot. Välbehövligt.

Inga kommentarer: