Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 15 januari 2012

Dåligt uppdaterat

Något jag själv avskyr är bloggar som uppdateras för sällan.... Nu är jag där själv märker jag... Flera dagar mellan inläggen. Oacceptabelt! ;-) Ska skärpa till mig igen, vill ju att människor ska fortsätta läsa! Dagarna rullar på och det är söndag igen... Thea ska till P redan idag för de ska på julgransplundring. Kul för henne! Jag har funderat på det där med kursen i helgen och jag har bestämt mig för att jag ska hoppa av. Ska mejla kursansvarig i kväll har jag tänkt. Orkar helt enkelt inte just nu. Innehållet måste locka mig för att jag ska lägga ner energi på det, och så är inte fallet just nu. Hexametrar, dikter och annat är inte min grej. Det var roligare i början när vi skulle skriva noveller. Självklart förstår jag att det inte alltid kan vara roligt, men eftersom detta var nåt jag skulle gå för min egen skull för att hitta inspiration, så känner jag ingen mening att fortsätta när det blir motsatt verkan. Att det ligger som ett ok över mig och det känns bara jobbigt. Men lite inspiration har jag fått ändå. Min handledare tyckte att jag skulle fortsätta på en av berättelserna utanför kursen, som en bok. Det blev jag glad över! Men vi får väl se hur jag gör.
Till veckan ska jag försöka ha lite sockeravvänjning för min egen del. Är totalt omotiverad till att ta itu med vikten fast jag skulle behöva, men jag måste försöka dra ner på sockret. Vet ju att det är den största boven till att man går upp hela tiden. Jag ska alltså försöka dra ner på det i veckan som kommer, men jag tänker inte väga mig och kolla om jag går ner. Det gör mig bara stressad när jag inte är motiverad. Eftersom jag är galen i mackor är det min största fälla. Så....inte lika mycket mackor i veckan...! Vi får väl se hur det går... Jag är såååå trött och less på denna eviga vikt-kamp som förföljer mig troligtvis hela livet. Lite mer motion vore också på sin plats.

Inga kommentarer: