Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 30 januari 2012

=(

Idag är ingen bra dag. Jag är så glad att jag har vänner, syskon och en mamma som alltid finns där. Tack! Jag mår inte alls bra och jag mår ännu sämre av att jag orsakar att andra inte heller mår bra. Jag väljer vilka jag vill prata med, därför blottar jag mig inte helt här. Jag har i alla fall skrivit till Öbacka vårdcentral att jag vill komma och prata med nån utomstående. Tror att jag är på väg in i en depression. Ibland är livet svårt helt enkelt. Men det brukar alltid vända förr eller senare. Solen finns ju alltid där bakom molnen.

6 kommentarer:

Anna sa...

Tänker på dig gumman och hoppas att allt blir bra. Det låter lite som en klischee, men man måste falla ända ner till botten innan man kan ta sig upp igen. Tänk på allt positivt som finns omkring dig. Du har tre helt underbara barn. I skolan var du en helt underbar människa och det lär inte ha ändrat sig. Ta hand om dig. Puss och kram.

Catarina sa...

Tack Anna, det värmer!

Anonym sa...

Hoppas det finns någon som kan göra dig lite glad igen :) Kramen!

//Mia

Catarina sa...

Tack Mia! Blir alltid lika glad när du skriver nåt, fast jag inte känner dig!

Christina sa...

Det finns alltid ett ljus i andra änden av tunneln! Det ordnar sig ska du se.Kram!

Catarina sa...

Klart det gör, jag är inte så långt nere att jag gett upp det. Det ordnar sig alltid, det har alltid varit min melodi, och den släpper jag inte. Det tar bara olika lång tid. Kram!