Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 4 januari 2012

Regn och rusk

Jag gillar verkligen inte vinter som alla vet... Men jag gillar inte heller när det är blank-is och ösregn ute hela tiden! Fy så tråkigt det är! Och alldeles grått dessutom. Man blir nästan deprimerad! Mystisk vinter må jag säga.
Jobbade kort-dag idag, det är lugnt som bara den på jobbet. Nu är det bara i morgon kvar och sen är det helg igen. Känns helt ok! Om det fortsätter att gå i den här takten så är det ju snart vår på riktigt! =) Längtar längtar längtar! Idag hade jag tänkt sätta mig med en massa uppgifter till kursen som ska vara inne på måndag. Det var flera dikter den här gången igen, i olika former. Fattar inte varför de ska envisas med det?? Gillar inte att skriva dikter över huvud taget, inte att läsa dom heller. Bläh. Vet inte hur jag ska bära mig åt för att ta mig i kragen och göra det?? Har ingen lust alls. =(

Inga kommentarer: