Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 12 januari 2012

Fotvård och en isprinsessa

Igår em var jag på fotvård. Kom iväg till slut tack vare mina hjälpsamma barn som klarar sig själva stundvis. Guld värt! Fotvård ska väl vara skönt, men nja, jag vet inte om det var skönt den här gången. Har så grymt ont i ena stortån idag så jag tror hon ställt till så jag får nageltrång. Aj aj...=( Hoppas det går över snart! Men för övrigt är fötterna lena och mjuka som bebisstjärtar!!!! =)
När jag kom hem var det dags att bege sig ut till skridskoplan med lilltroll eftersom jag hade lovat. Det gick över förväntan bra, hon är ju en riktig isprinsessa!!!! Nog för att det blev några vurpor men i det stora hela gick det jättebra för att vara första gången! Hon åkte runt banan flera varv!
Hon tyckte att det var jätteroligt och vill åka fler gånger!!! Kul! (Jag menar...roligt att hon blivit lika sportintresserad som sin mamma...;-))
Idag har jag jobbat som vanligt och sen på eftermiddagen har vi varit till Ann och fikat och pratat en stund. Nu är det snart natti natti.

Inga kommentarer: