Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 1 juli 2011

S.E.M.E.S.T.E.R

Hm... Vädret är väl inte på min sida direkt, men vad gör väl det?? Nu är jag ledig i flera veckor. SÅ underbart! Jag och barnen ska fira med myskväll. Vi har ätit kyckling-tacos till middag och sen blir det vit chokladpannacotta... Mums mums!

Idag kom min chef Karin in på jobbet och berättade att Karin O som haft vikariat hos oss hela terminen, nu har fått tjänsten på 75% på våran avdelning!!! Jag blev så glad så jag kastade mig runt halsen på henne! Det känns så himla bra!!!! Vilken start på semestern att veta att hon kommer tillbaka till oss sen, så det inte blir nån annan. Jag är så glad för hennes skull också att hon fått en fast tjänst! Minns känslan när jag fick det, efter allt kämpande med springvikariat o annat. Härligt!

Thea har haft en tuff dag. Hon tycker det är jättejobbigt att sluta på förskolan, även fast hon också tycker att det ska bli kul!  När vi kom hem bröt hon ihop totalt och storgrät!!!! Stackars lillgumman, så klart det känns att lämna en plats där man varit varje vardag nästan hela sitt liv. Tur hon har det extra förmånligt som har mig som jobbar där. Hon kan ju hälsa på lite titt som tätt! Nu har jag inga förskolebarn längre. Nu väntar ett nytt kapitel i livet även för Thea.

Inga kommentarer: