Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 16 juli 2011

Lite ändringar i planerna

Nu är det bestämt att jag åker till Sveg redan i morgon kväll i stället för på måndag morgon. Anledningen var att det passar Madde o Mattias bäst att vi tar vår lilla Norge-tripp på måndagen, och då är det ju skönt om jag är där redan kvällen innan, så vi kan åka i tid på måndag morgon. Som tur är passade det så barnen kunde komma en dag tidigare till sina pappor också, skönt att vi kan hjälpas åt när det "krisar". Ringde Ann o frågade om hon kan gå hit o vattna mina blommor på balkongen en dag, och det skulle hon göra... Perfekt! Så i morgon blir det till att packa och fara iväg på kvällskvisten. Hoppas jag slipper regn när jag åker. Det är ju så dålig väg större delen av vägen så det blir såna där "vatten-planings-gropar" överallt som jag inte gillar....usch. Det brukar ju ALLTID regna när jag ska till Sveg, så varför inte i morgon liksom??
Igår fick jag ett par (för stora) jeans sålda på Tradera. Ingen stor summa, men ändå, skönt att bli av med dom och bättre att sälja dom än att slänga dom. Har fler ute på auktion, så jag hoppas att jag får de sålda också.
Idag ska jag försöka lägga mig i tid. Är uppe på tok för länge på kvällarna och i natt som var kunde jag inte somna förrän vid tre ungefär... Men nu är jag trötter. Natti natti!

Inga kommentarer: