Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 4 juli 2011

Trettiofem år

Usch vad det låter gammalt! (Tur att jag inte känner mig så!). Har i alla fall verkligen blivit firad i dag. Först kom barnen in o väckte mig i morse med kramar och fina teckningar. Halv sju i kväll kom Lottis, Britta, Helen o Patrik, Matti och Ann hit. Fick så fina presenter, och mamma hade skickat pengar till en solstol till balkongen! =) Jag bjöd på smörgåstårta och banancheesecake med jordgubbar. Mumsigt!
Fick en fin godisskål av Matti, Robban, Lottis o Britta...Bilarna symboliserade visst att jag kör så mycket bil nu för tiden! =)
Jättefina ljuslyktor av Ann!
...och superfina blommor av Helen o Patrik
Den goda smörgåstårtan...

Fick även en flaska champange (!)... Hm... Den symboliserar ett litet internt skämt vi har...;-) Har fotat även den, men när jag försöker lägga ut bilden så hamnar den i sidled även fast bilden är rättvänd...skitskumt! Så jag struntar i den helt enkelt.
Banancheesecaken som det var första gången jag gjorde blev riktigt god. Hittade receptet i ett nummer av buffé för ett tag sen. Om nån är nyfiken så kan man söka på banancheesecake på http://www.ica.se/ .
Jag har verkligen haft en trevlig trettiofemårsdag!
I morgon är det Edvins tur att fylla år. Nio år!

Inga kommentarer: