Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 11 juli 2011

Legokillen

Idag har Edvin o jag byggt ihop Star Wars-skeppet han fick av mig i födelsedagspresent.  Alldeles nyss satt han och lekte med det, tittade på det en stund och sa från hjärtat: "-Mamma, jag blir verkligen glad när jag tittar på skeppet!". Nog för att jag tycker att det är tråkigt att alltid köpa lego till jul och födelsedagar, men det är så roligt att se Edvins glädje över sakerna. Han verkligen älskar lego! Igår byggde vi också lego. Han köpte ju även lego för sina egna pengar, så det byggde vi ihop igår... Jag gruvar mig alltid när vi ska bygga för det tar ju sån tid, men det värsta är att när man har börjat bygga så är det riktigt roligt, då är det svårt att sluta i stället. Star Wars-skeppet tog över två timmar att bygga ihop, så det tar ju sin lilla tid...
Nu i kväll har Ann varit här och fikat. Satt ute på balkongen, men det blev lite småkallt efter en stund. Hoppas det blir fint o varmt i morgon. Idag har det blåst så mycket, så det har inte varit strandväder direkt.

Inga kommentarer: