Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 15 juli 2011

Regn o rusk

Semestervädret vill inte riktigt infinna sig, och balkongkvällarna är lätträknade. I kväll öser renget ner. Mysigt på sitt vis, men jag vill ha SOL och värme på min semester! På eftermiddagen kom Lottis hit. Vi fikade o satt o pratade. Edvin o Thea lekte "Kittla Lottis", så det blev en hel del skratt....;-)
Det känns mörkare än vanligt, har fått tända lampor här inne. Vill verkligen inte ha höst redan, men just i kväll känns det väldigt höstlikt. Ryser vid tanken.Varför är sommaren så kort?? Den är verkligen mycket kortare än vintern nu för tiden. Vintern kändes evighetslång.
Barnen längtar tills vi ska hälsa på pappa. De längtar ännu mer tills de ska följa med mamma o Jerry till stugan. Det har verkligen blivit en tradition, ända sen Jonathan var liten. Nästan en vecka varje sommar, en vecka de lever hela året på. Härligt att de tycker att det är så kul. På onsdag kommer Jonathans kompis Mikael från Stockholm. Då är ju Jonathan hos Erik, men när han kommer hit på måndagen efter så är Mikael med hit, för han stannar till tisdag. Mikael är en kille som bodde här i Härnösand för många år sen. Han gick i samma klass som Jonathan och sen flyttade han till Stockholm. På något vis har de lyckats hålla kontakten i alla år, även fast de träffas max en gång om året, ibland mer sällan. Jag tycker det är så himla roligt att de träffas ibland. De var ju trots allt ganska små när han flyttade. Tror det var när de gick i lågstadiet nån gång. När Jonathan berättar om Mikael så förstår man att han alltid kommer att vara hans bästa vän någonsin. Han hade till och med skrivit värsta vänskaps-"kärleksförklaringen" till honom på facebook som jag fick läsa. Då fällde jag en liten tår. Är så glad för deras skull att de får träffas snart!

Inga kommentarer: